La UIB clou el curs intensiu de català per a estudiants d'ERASMUS 2011-12

L’objectiu d’aquesta formació és ajudar els nous alumnes visitants a seguir les classes en llengua catalana

Dia: divendres, 9 de setembre de 2011
Hora: 16 hores
Lloc: Aula de Graus  de l’edifici Ramon Llull,
campus universitari, Palma

El Servei Lingüístic de la UIB organitza l’acte de cloenda del curs intensiu de llengua ERASMUS (EILC) de llengua catalana, en el qual han participat una vintena d'estudiants universitaris d' ERASMUS del curs 2011-12.

L'objectiu d'aquest curs de formació és ajudar els alumnes visitants a seguir les classes en llengua catalana. Estudiants d'Itàlia, Alemanya, Polònia, França, Finlàndia i Bulgària han participat en aquestes sessions intensives de 80 hores de durada, del 29 d'agost al 9 de setembre.

El curs, de 60 hores de classes teoricopràctiques, 10 hores de sessions de conversa i 10 hores d'activitats socioculturals, com la visita cultural a Sóller o l'itinerari per la Palma llegendària, ha estat organitzat per la Xarxa Vives d'Universitats i té el finançament de la Unió Europea.

L'acte de cloenda, en el qual es lliuraran els certificats, hi assistirà la directora del Servei Lingüístic, doctora Rosa Calafat.

La Xarxa Vives d'Universitats ha ofert, en aquesta edició, 200 places del curs intensiu de llengua ERASMUS (EILC) de llengua catalana a universitats de Catalunya, del País Valencià i a la Universitat de les Illes Balears. 957 estudiants d'ERASMUS han sol·licitat participar el curs 2011-12 d'aquest període, un 43 per cent més de peticions que l'any passat.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 09/09/2011

Data de publicació: 08/09/2011