La UIB celebra el Dia de la Química

Activitats organitzades amb motiu de la commemoració de la festivitat de Sant Albert  

El Departament de Química de la Universitat de les Illes Balears, juntament amb el Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears i l’Associació de Químics de les Illes Balears, organitza els actes de celebració del Dia de la Química, coincidint amb la festivitat de Sant Albert el dia 15 de novembre.

Conferència i lliurament de premis
Dia: dimarts, 15 de novembre de 2016
Hora: 12.30 hores
Lloc: sala d'actes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc el lliurament dels premis Sant Albert 2016 al millor treball de recerca, patrocinat per TIRME, i el lliurament de les insígnies d’argent als col·legiats amb 25 anys a la professió. Hi intervindran:

  • Senyor Joan Mateu, del Departament de Relacions Institucionals i Comunicació de TIRME.
  • Senyora Maria Antònia Caimari, degana del Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears.
  • Doctor Juan Frau, director del Departament de Química de la UIB i president de l'Associació de Químics de les Illes Balears.
  • Doctora Margalida Payeras, vicerectora d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat de la UIB.

Tot seguit, el senyor Miquel Salamanca, geògraf i meteoròleg d'IB3 Televisió, impartirà la conferència «La composició química de l'atmosfera i el canvi climàtic».

Taula rodona
Dia: dimecres, 16 de novembre de 2016
Hora: 12.15 hores
Lloc: aula 10, edifici Mateu Orfila i Rotger, campus universitari, Palma

Tindrà lloc la taula rodona «Els professionals de la química», adreçada als estudiants del grau de Química de la UIB. Hi intervindran la senyora Maria Antònia Caimari, professora d'Educació Secundària i degana del Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears; el doctor Carlos Palomino, professor ajudant del Departament de Química de la UIB; el senyor Àlex Sillero, gerent de Distribuciones Sillero, SL; i el senyor Joan Puig, director de Jabones Puig i president del Clúster de la Indústria Química de les Illes Balears, CliQIB. 

Data de l'esdeveniment: 15/11/2016

Data de publicació: 11/11/2016