La UIB analitza la conservació del patrimoni periodístic de les Illes Balears

Inauguració
Dia: dimarts, 4 de juny de 2013
Hora: 15.30 hores
Lloc: sala de juntes, edifici Ramon Llull,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració del I Seminari de Protecció i Projecció del Patrimoni Periodístic de les Illes Balears. Hi intervindran el doctor Miquel J. Deyà, director general de Recerca, Universitats i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears, i els doctors Sebastià Serra i Antoni Marimon, professors del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB i responsables dels projectes Protecció i projecció del patrimoni periodístic de Mallorca i Protecció i projecció del patrimoni periodístic de Menorca, Eivissa i Formentera.

En el marc del seminari, es presentaran els objectius d’aquests projectes de conservació del patrimoni periodístic de les Illes Balears, i s’analitzaran aspectes com ara l’estat dels diferents arxius i hemeroteques de les Illes Balears i Catalunya. El seminari forma part de dues Accions Especials d’R+D+i sobre Patrimoni Periodístic. Una de Mallorca i una altra de Menorca, Eivissa i Formentera.

El seminari compta amb el suport del Grup d’Estudi de la Cultura, la Societat i la Política al Món Contemporani, el Centre d’Estudis i Documentació Contemporània; el Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, el Centre d’Estudis Superiors Alberta Giménez, i la Direcció General de Recerca, Universitats i Transferència del Coneixement.  

Data de l'esdeveniment: 04/06/2013

Data de publicació: 03/06/2013