La UIB analitza en una jornada els reptes de vendre serveis turístics a través d'Internet

Dia: dimarts, 24 d’abril de 2012
Hora: a partir de les 9.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó,

campus universitari, Palma

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i Tourism & Law Abogados organitzen la jornada Turisme en Línia: El repte de vendre via Internet. Inauguraran la jornada el senyor Francisco Javier del Nogal, director general de Tourism & Law Abogados, i el doctor Santiago Cavanillas, degà de la Facultat de Dret de la UIB.

Aquesta jornada s’emmarca en el projecte de R+D+I «Noves fórmules de comercialització en línia de serveis turístics», que encapçala, com a investigadora principal, la doctora Antònia Paniza, professora de Dret Civil de la UIB.

L’ús de les noves tecnologies en l’àmbit turístic és una realitat que creix dia rere dia. Són moltes les agències de viatges anomenades “.com” i les cadenes hoteleres i les companyies de transport que ofereixen els seus productes a Internet. També amb les noves tecnologies ha canviat el perfil del turista, que cerca un producte més personalitzat i que participa amb opinions en pàgines web especialitzades. Arran d’aquesta realitat sorgeixen nous problemes jurídics, que són els que s’analitzaran en aquesta jornada.

S’han previst dues taules rodones: una de tècnica en què es tractaran qüestions com les obligacions i la responsabilitat dels prestadors de serveis turístics a Internet, l’anàlisi de les noves fórmules de publicitat, els aspectes internacionals de la contractació de serveis turístics en línia i la problemàtica jurídica de les relacions entre agències de viatges en línia i les empreses hoteleres; i una segona que agruparà empresaris del sector per debatre els problemes pràctics que planteja la distribució en línia de productes o serveis turístics.

L’assistència a la jornada és lliure i gratuïta, però cal inscripció prèvia. Us hi podeu inscriure en aquest enllaç.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/04/2012

Data de publicació: 23/04/2012