La UIB acull les XCI Jornades Estatals d'Estudiants de Medicina

Més de 80 alumnes de Medicina de tot l’Estat es reuneixen, del 21 al 23 d’octubre a la UIB, per debatre sobre la indústria farmacèutica, l’accés al MIR, la medicina pal·liativa o les medicines alternatives 

La Universitat de les Illes Balears acull, del 21 al 23 d’octubre, per primera vegada, les XCI Jornades Estatals de Medicina, la principal reunió d’alumnes dels estudis de Medicina de les universitats de l’Estat. Hi participaran més de 80 alumnes d’arreu d’Espanya, convocats pel Consell Estatal d’Estudiants de Medicina (CEEM), màxim òrgan de representació dels estudiants de Medicina i en el qual participen representants de la majoria de facultats de Medicina d'Espanya, entre les quals hi ha la de la UIB des que es fundà aquesta facultat.

En el marc de les Jornades, es debatran temes d’actualitat mèdica, com ara a indústria farmacèutica, l'accés al MIR, la medicina pal·liativa i les medicines alternatives. També es triarà una nova comissió executiva del CEEM.

La Universitat de les Illes Balears, a través de la Facultat de Medicina i el Consell d’Estudiants, dona suport a les Jornades, que també tenen la col·laboració del Govern de les Illes Balears, el Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears i l’Ajuntament de Palma.

Les Jornades s’inauguren el dijous, 21 d’octubre de 2021, a les 9 hores, a la sala d’actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos. Hi intervindran el Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Jaume Carot; la presidenta del Govern de les Illes Balears, senyora Francina Armengol; la presidenta del comitè organitzador de les Jornades, senyora Eugènia Cabrera; el secretari general del Consell Estatal d’Estudiants de Medicina, senyor Marc Vallès; el vicepresident del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears, senyor Carles Recasens. També hi assistiran el president del Parlament de les Illes Balears, senyor Vicenç Thomàs, i el degà de la Facultat de Medicina de la UIB, doctor Miquel Roca.

 

 

Data de l'esdeveniment: 21/10/2021

Data de publicació: 20/10/2021