La UIB acull les Jornades Qualitat de Vida i Escola

Els experts analitzen la qualitat educativa dels alumnes amb discapacitat als centres escolars i els avantatges de l'escola inclusiva

Dies: dilluns 21, dimarts 22, i dimecres 23 d'abril de 2008
Lloc: sala d'actes de l'edifici G. M. de Jovellanos
, campus universitari.

Per videoconferència a les seus de la UIB de Menorca (Can Salort)
i d'Eivissa i Formentera (Eivissa)

Experts en l'àmbit de l'educació seran a la UIB per valorar la qualitat educativa dels alumnes amb discapacitat als centres escolars; conèixer els avantatges de l'escola inclusiva per a l'atenció educativa de tot l'alumnat; conèixer experiències de centres que apliquen els principis de l'escola inclusiva i reflexionar sobre aspectes concrets de l'aplicació de la filosofia de la inclusió a les escoles.

Les Jornades Qualitat de Vida i Escola les organitza el Grup de Recerca Escola Inclusiva i Diversitat (GREID) de la UIB amb la col·laboració de la Facultat d'Educació de la UIB.

 

Programa de dilluns, 21 d'abril de 2008:

16.30 h. Inauguració de les Jornades, amb l'assistència del senyor Josep Serra, director general de Formació i Innovació del Professorat de la Conselleria d'Educació; la doctora Dolors Forteza, degana de la Facultat d'Educació de la UIB, el doctor Eduard Rigo, director del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació de la UIB, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB.

17 h. Conferència inaugural: «Qualitat de vida de nins i joves amb discapacitat», a càrrec del doctor Climent Giné, degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport. Blanquerna. Universitat Ramon Llull. Presentació a càrrec de la doctora Dolors Forteza (GREID-UIB).

18.45 h. Descans

19.15 h. Ponència: «Educació inclusiva i qualitat de vida», a càrrec del doctor Gerardo Echeita, de la Universitat Autònoma de Madrid. Presentació a càrrec de la doctora Maria Rosa Rosselló (GREID-UIB).

Documents relacionats

Data de publicació: 21/04/2008