La UIB acull la conferència internacional Ensenyament Superior a la Mediterrània del projecte europeu JISER-MED

La cita reunirà els representants de les universitats de Marroc, Jordània, Tunísia, Emirats Àrabs Units, Itàlia, França i Espanya que participen en aquesta iniciativa finançada per la Comissió Europea 

Inauguració
Dia: dilluns, 29 d’octubre de 2012
Hora: 9 hores
Lloc: edifici Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 
 

La Universitat de les Illes Balears acull els dies 29 i 30 d’octubre la conferència internacional Ensenyament Superior a la Mediterrània: Ocupabilitat, mobilitat i qualitat, organitzada pel Servei d’Estadística i Qualitat Universitària de la UIB i la Universitat de Barcelona.

Aquesta trobada es desenvolupa en el marc del projecte internacional JISER-MED, que és una iniciativa finançada per la Comissió Europea en el marc del programa europeu ERASMUS Mundus Acció 3 de promoció del sistema educatiu de la Unió Europea. L’objectiu principal d’aquest projecte és contribuir a la consolidació de les polítiques i les iniciatives sobre educació superior i recerca generades en el si de la regió euromediterrània.

En el marc d’aquesta conferència es reuneix a la UIB una nombrosa delegació de rectors i responsables de les universitats de Marroc, Jordània, Tunísia, Emirats Àrabs Units, Itàlia, França i Espanya que participen en el projecte, a més de representants d’altres institucions associades al projecte com l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), el Consorci Interuniversitari Alma Laurea i l’Euroregió Pirineus Mediterrània.

A la inauguració hi intervindran el doctor Ramon Torrent, coordinador del projecte JISER-MED, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 29/10/2012

Data de publicació: 26/10/2012