La UIB acull la XXVI Olimpíada de Química

Hi participaran 125 alumnes de segon de batxillerat de les Illes Balears 

Dia: dimecres, 27 de febrer de 2013
Hora: 9.15 hores
Lloc:

  • Mallorca: aula 1, edifici Mateu Orfila i Rotger, campus universitari, Palma.
  • Menorca: Seu universitària de Menorca. Can Salort. C/ de Santa Rita, 11, Alaior.
  • Eivissa: Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de la Comandància Militar. C/ del Calvari, 1, Eivissa. 

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de 9.15 a 9.40 hores. 

Tindrà lloc la XXVI Olimpíada de Química a la UIB, amb la participació de 125 alumnes de batxillerat (97 de Mallorca, 10 de Menorca i 18 d'Eivissa), matriculats en 35 centres de les Illes Balears.

L'Olimpíada de Química és un concurs adreçat a alumnes matriculats al segon curs de batxillerat que cursen l'assignatura Química en centres públics, concertats o privats de les Illes Balears.

Els tres primers classificats de la fase autonòmica assistiran a la fase nacional, que se celebrarà a València. En l'Olimpíada Nacional se seleccionaran els quatre primers per participar en l'Olimpíada Internacional, que tindrà lloc del 14 al 23 de juliol a Moscou (Rússia). També podran participar en la fase iberoamericana, que tindrà lloc el setembre de 2013.

Els tres primers alumnes classificats tindran la matrícula gratuïta l’any acadèmic 2013-14 en qualsevol titulació impartida a la UIB i un obsequi. A més, el primer classificat també podrà gaudir d’un mes gratuït a la Residència d’Estudiants de la UIB. Els centres classificats també rebran com a premi material de laboratori.

Donaran la benvinguda als participants el doctor Antoni Amengual, degà de la Facultat de Ciències; el doctor Joan Jesús Fiol, director del Departament de Química; i el doctor Joan Frau, professor de la UIB i president de l’Associació de Químics de les Illes Balears.

La XXVI Olimpíada de Química l’organitzen l’Associació de Químics de les Illes Balears, el Departament de Química de la UIB i el Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears. Compta amb el suport del Vicerectorat d’Estudiants i Campus de la UIB, la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional i la Caixa de Balears, “Sa Nostra” - BMN. També hi col·laboren Anorsa, Biolínea, Fisher Scientific, QuirogaLab, Quimiotest, Santillana – Illes Balears i Scharlab. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/02/2013

Data de publicació: 26/02/2013