La UIB acull la IV Jornada de la Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar

La companyia González Byass, SA, i la Fundació Puig participaran a la taula rodona

Dia: dijous, 2 de juny de 2011
Hora: 16.45 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

La Universitat de les Illes Balears acull la IV Jornada de la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar. Una taula rodona servirà per recollir les experiències de dos grups empresarials familiars destacats en el context nacional i internacional, les empreses González Byass, SA, i la Fundació Puig.

El president de González Byass, SA, senyor Mauricio González-Gordon, parlarà d’aquesta empresa vinícola fundada el 1835 i gestionada per membres de la quarta i cinquena generacions, i esbrinarà les claus de la competitivitat del grup en uns moments de canvi en l’economia i els mercats. El president de la Fundació Puig, senyor Mariano Puig, tractarà les experiències de creixement, diversificació i expansió internacional del grup, a més del model d’organització familiar al voltant de l’empresa.

La jornada s’adreça a tot el públic interessat, en especial a empresaris familiars, membres de les seves famílies, i professionals que fan possible la continuïtat i l’èxit empresarial.

Inauguraran la Jornada el conseller delegat de la Banca March, senyor José Nieto, el director de la Càtedra i professor de la UIB, doctor Rafel Crespí, i la Rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas. També hi assistirà el vicerector de Política Científica i Innovació, doctor Víctor Cerdà.

La Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar pretén impulsar l’anàlisi i la divulgació de l’empresa familiar des de múltiples perspectives de rellevància estratègica per a l’economia i la societat del nostre país i en concret de les Illes Balears. Es tracta d’una iniciativa per estudiar i investigar les característiques i els problemes de l’empresa familiar, un projecte en el qual participen l’Institut de l’Empresa Familiar, l’Associació Balear de l’Empresa Familiar, la Banca March i la Universitat de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 02/06/2011

Data de publicació: 01/06/2011