La UIB acull la III Jornada Formació Professional i Universitat: Models de pràctiques en empreses

CanalUIB
[1, 2, 3, 4]

Dia: 9 de novembre de 2012
Hora: de les 8.30 a les 18.30 hores
Matí: a l’aula AV03 de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos
Horabaixa: a l’aula AV06 de l’edifici Guillem Cifre de Colonya
Per videoconferència a les seus universitàries. 

En el marc de l'any de l'enfortiment de la formació professional i la Universitat, la UIB analitzarà els models de pràctiques en empreses a la III Jornada Formació Professional i Universitat, organitzada des del Vicerectorat d’Estudiants, juntament amb el Servei d’Informació i el POTU.

Aquesta jornada tractarà sobre la realització de pràctiques en empreses tant per part dels alumnes d’estudis superiors com dels alumnes de formació professional, fent especial èmfasi en les pràctiques en empreses turístiques de les Illes Balears. L’objectiu és identificar models de pràctiques i estimular un procés de reflexió conjunta amb la intenció d’enfortir les relacions entre la UIB i la FP a les Illes Balears. També s’exposaran algunes novetats sobre formació professional i els canvis en el model de pràctiques en empreses.

Xavier Colom, vicerector de Docència i Estudiants de la UPC, s’encarregarà de la primera ponència, sobre “Models de pràctiques en empreses per a alumnat d’estudis superiors”. La segona ponència, amb el títol “Experiències de pràctiques en empreses en els estudis superiors: el cas del turisme”, anirà a càrrec de Maria del Mar Socias, cap del DOIP, Juan Carlos García, director de RH Balears i Central de Riu Hotels & Resorts, Jaume Torres, titulat de FP de grau superior i estudiant de quart del grau de Turisme, i Patrícia Horrach, vicedegana de la Facultat de Turisme. Finalment, M. Soledad Iglesias, subdirectora general d’Orientació i Formació Professional del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, realitzarà la tercera ponència, sobre “Novedades en la Formación Profesional y cambios en el modelo de prácticas en empresas”. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 09/11/2012

Data de publicació: 08/11/2012