La UIB acull la III Jornada Balear de Malalties Rares

Inauguració
Dia: dimecres, 27 de febrer de 2013
Hora: 9 hores
Lloc: Aula Magna, edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma 

La Universitat de les Illes Balears acull la III Jornada Balear de Malalties Rares, que tindrà lloc els dies 27 i 28 de febrer i que ha estat organitzada per l’Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares (ABAIMAR), coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de les Malalties Rares, el 28 de febrer. Hi col·labora el Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la UIB.

A la inauguració hi intervindran la consellera de Benestar Social del Consell de Mallorca, senyora Catalina Cirer; la regidora de Sanitat i Consum de l’Ajuntament de Palma, senyora Rosa Llobera; el director general de Família, Benestar Social i Atenció a les Persones en Situació Especial de la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social, senyor Rafael Romero; la cap del servei d'Immunologia de l'Hospital Son Espases, doctora Núria Matamoros; la directora de l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor, senyora Maria Garrido; la presidenta d’ABAIMAR, senyora Catalina Cerdà; i el vicerector d’Ordenació Acadèmica, doctor Juan José Montaño.

Malalties rares

Les malalties rares són patologies poc freqüents que afecten un nombre reduït de persones i que, en conseqüència, són poc conegudes, també per als professionals de la salut.

En el marc de la III Jornada Balear de Malalties Rares, diferents especialistes aportaran els seus coneixements en aspectes clau per a les persones afectades com ara les cures pal·liatives, l’alimentació i la nutrició, la incidència de les malalties rares, el sistema de dependència, el paper del sistema educatiu i la protecció del patrimoni de les persones discapacitades.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/02/2013

Data de publicació: 26/02/2013