La UIB acull la II Jornada IdISPa

Els investigadors de 53 grups de recerca biomèdica de les Illes Balears es reuneixen al campus universitari els dies 25 i 26 de novembre de 2015 

Inauguració
Dia: dijous, 26 de novembre de 2015
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc la inauguració de la II Jornada IdISPa, que organitza l’Institut d’Investigació Sanitària de Palma. Hi intervindran la consellera de Salut, senyora Patrícia Gómez; el director de l’IdISPa, doctor Miquel Fiol; i el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

Tot seguit, el doctor Josep Manuel Menchón, director científic i cap del grup de recerca de Psiquiatria i Salut Mental de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), impartirà la conferència inaugural, «Reptes actuals en la recerca biomèdica».

II Jornada IdISPa

La II Jornada IdISPa reunirà els investigadors membres dels 53 grups de recerca Biomèdica que formen part de l’IdISPa, entre els quals els investigadors de l’Institut Universitari d’Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS), de l’Hospital Universitari Son Espases, l’Hospital Son Llàtzer, la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears, la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, la Conselleria de Salut, el Servei de Salut de les Illes Balears i Atenció Primària.

El programa s'iniciarà el dia 25 de novembre amb la conferència «IdISPa: present i futur», a càrrec del director científic de l’IdISPa, doctor  Miquel Fiol. A continuació, es faran reunions internes dels grups de recerca de les 7 àrees de l’Institut (Bioenginyeria i Cirurgia Experimental, Epidemiologia Clínica i Salut Pública, Malalties Infeccioses i Immunològiques, Malalties Metabòliques i Nutrició, Malalties Respiratòries i Cardiovasculars, Neurociències i Oncohematologia).

El dia 26 de novembre tindrà lloc la inauguració. Després de la conferència inaugural, cada àrea científica de l’IdISPa farà una presentació. A l’horabaixa, tindrà lloc la taula rodona «El repte de la captació i la retenció del talent investigador» i es presentaran les tesis doctorals llegides el 2014 i 2015 que han estat dirigides per investigadors de l’IdISPa. Finalment, tindrà lloc l’acte de cloenda de la Jornada, en el qual intervindran la directora general d’Acreditació, Docència i Recerca, doctora Margalida Frontera; el director general d’Innovació i Recerca, senyor Josep Lluís Pons; i el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor Antoni Aguiló.  

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/11/2015

Data de publicació: 18/11/2015