La UIB acull el VIII Seminari d'Estudis Polars els dies 7, 8 i 9 de setembre de 2011

La trobada servirà per difondre els resultats científics i afavorir la col·laboració entre els grups de recerca que duen a terme la seva tasca a a l'Antàrtida i a l'Àrtic

Inauguració
Dia: dimecres, 7 de setembre de 2011
Hora: 9 hores
Lloc: Aula Magna de l'edifici Guillem Cifre de Colonya,

campus universitari, Palma

La Universitat de les Illes Balears acull els dies 7, 8 i 9 de setembre de 2011 el VIII Simposi d'Estudis Polars. Aquesta trobada és la primera que té lloc a Espanya després de l'Any Polar Internacional (2007-2008) i servirà per donar a conèixer i avaluar els resultats de la participació espanyola en aquest gran programa internacional de recerca.

Intervindran a la inauguració del VIII Seminari d'Estudis Polars la directora general d'Investigació i Gestió del Pla Nacional d'R+D+I del Ministeri de Ciència i Innovació i presidenta del Comitè Polar Espanyol, senyora Montserrat Torné; la cap de secció de Recerca i Desenvolupament Tecnològic de la Direcció General d'Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears, senyora Bàrbara Terrassa; el president del comitè organitzador del simposi, doctor Damià Gomis; i la Rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

El Simposi és promogut per l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (CSIC-UIB) i pel comitè nacional de l'SCAR (Scientific Comittee on Antarctic Research), amb la col·laboració del Subprograma d'Investigació Polar del Ministeri de Ciència i Innovació i de la Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació del Govern de les Illes Balears.

Els objectius principals del simposi són la difusió de resultats científics i afavorir la col·laboració entre grups d'investigació que duen a terme la seva activitat a l'Antàrtida i a l'Àrtic en els distints camps de la ciència. Amb la presentació dels resultats dels distints grups es pretén també promoure futures col·laboracions, tant en l'àmbit nacional com internacional.

Documents relacionats

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 07/09/2011

Data de publicació: 06/09/2011