La UIB acull 53 estudiants que tenen entre 58 i 81 anys a la V Universitat Internacional d'Estiu per a Majors

L'edició d'enguany se centra en l’estudi de la serra de Tramuntana, declarada l’any 2011 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO 

Inauguració
Dia: dilluns, 3 de setembre de 2012
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de V Universitat Internacional d'Estiu per a Majors, a càrrec de la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears (UIB), i de la doctora Carme Orte, directora de la Universitat Oberta per a Majors (UOM). La senyora Mónica Luengo, presidenta de l’International Scientific Committee on Cultural Landscape (ISCCL) - ICOMOS, pronunciarà la lliçó inaugural.

V Universitat Internacional d'Estiu per a Majors

La UIB organitza la V Universitat Internacional d'Estiu per a Majors, que en aquesta edició duu per títol “Descobrint el Patrimoni Mundial de la UNESCO 2011: la serra de Tramuntana”, i que tindrà lloc del 2 al 7 de setembre de 2012.

Hi participaran un total de 53 alumnes d’edats compreses entre els 58 i els 81 anys, procedents d’universitats del Regne Unit (Universitat de Strathclyde, Universitat de Sheffield i Universitat de Lancaster), Alemanya (Universitat de Bremen, Universitat Tècnica de Dortmund i la Universitat de Berg a Wuppertal) i Espanya (Universitat Autònoma de Madrid, Universitat Complutense de Madrid, Universitat Carlos III, Universitat del País Basc, Universitat d’Oviedo, Universitat de València, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Lleida i Universitat de les Illes Balears). Dels 53 alumnes, 18 són homes, i 35, dones. La persona més jove té 58 anys i la més gran, 81.

La V Universitat Internacional d'Estiu per a Majors és una iniciativa de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB que s’adreça als alumnes de programes universitaris per a gent gran de diferents Estats europeus. Atès el caràcter internacional, la llengua vehicular és l'anglès, i cada edició està dedicada a una temàtica diferent. Enguany, la  V Universitat Internacional d'Estiu per a Majors se centra en l'estudi de la serra de la Tramuntana. 

Documents relacionats

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 03/09/2012

Data de publicació: 03/08/2012