La UIB acull 150 investigadors de Brasil, Portugal i Espanya en el II Congrés Internacional de Filosofia Grega els dies 19, 20 i 21 d'abril

Inauguració
Dia:
dijous, 19 d'abril de 2012
Hora:
9.30 hores
Lloc:
sala d'actes de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2,  Palma

Tindrà lloc la inauguració del II Congrés Internacional de Filosofia Grega, organitzat per la Societat Ibèrica de Filosofia Grega amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears i la Secció Balear de la Sociedad Española de Estudios Clássicos.

Hi intervindran el senyor Tomás Calvo, president de la Societat Ibèrica de Filosofia Grega; el doctor Francesc Casadesús, professor titular del Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB i president del comitè organitzador local del congrés; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB.

El doctor Alberto Bernabé, catedràtic de Filologia Grega de la Universitat Complutense de Madrid, impartirà la ponència inaugural, “Filosofía y misteriors. Lectura del proemio de Parménides”.

El congrés, que es durà a terme els dies 19, 20 i 21 d'abril, reunirà més de 150 investigadors, docents i estudiosos d'Espanya, Portugual i Brasil, amb l'objectiu d'intercanviar i difondre les darreres investigacions al voltant de quatre àmbits temàtics principals: els orígens de la filosofia grega i preplatònica; la filosofia en època clàssica; la filosofia hel·lenística; i la projecció de la filosofia grega: de l'antiguitat als nostres dies.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 19/04/2012

Data de publicació: 18/04/2012