La UIB Oberta de Pinte en Ample

Mercat de comerç just, artesania, i activitats culturals per a totes les edats 

Dies: 11 i 12 de desembre de 2014
Horari: de 10 a 18 hores
Lloc: campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma 

La Universitat de les Illes Balears, juntament amb la Direcció General de Cooperació i Immigració del Govern de les Illes Balears, organitza la segona edició de La UIB Oberta de Pinte en Ample, un mercat de comerç just, entitats socials i artesania local, acompanyat per tot un ventall d'activitats culturals com ara tallers, titelles, música, ball i cercavila.

Aquesta activitat es planteja amb la intenció d’aprofitar els volts de Nadal per mantenir el suport a les iniciatives de l’àmbit de l’economia social i solidària fent difusió de la importància del comerç just i del consum local i responsable, així com facilitar un espai d'acostament a la tasca, els valors i la missió de les entitats socials de les Illes. Com a novetat, enguany el protagonisme és per a l’àmbit del voluntariat i les entitats que hi participen. 

Acte d'obertura

A les 10.30 hores, la directora general de Cooperació i Immigració, Antònia Maria Estarellas; el Rector, doctor Llorenç Huguet; el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor Antoni Aguiló; acompanyats d'altres membres del Consell de Direcció de la UIB visitaran el mercat.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 11/12/2014

Data de publicació: 27/11/2014