La Seu de la UIB a Menorca acollirà de nou aquest estiu un curs d'anglès per a joves preuniversitaris

L’organització del curs és fruit d’un conveni signat entre el Consell Insular de Menorca, l’Institut de la Joventut de Menorca i la UIB

El senyor Marc Pons, president del Consell Insular de Menorca; el senyor Joan Lluís Torres, president de l’Institut de la Joventut de Menorca (INJOVE); i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB, han signat un conveni de col·laboració per reeditar un curs d’anglès per a joves preuniversitaris que es durà a terme a l’estiu a la Seu universitària de Menorca.

L’activitat es realitzarà enguany per segona vegada, atesa la bona acollida que va tenir l’estiu passat, i amb la novetat que en aquesta edició el curs tindrà una durada mínima de dues setmanes, una setmana més que l’estiu passat.

El curs, dirigit a joves preuniversitaris de 14 a 18 anys, combinarà l’aprenentatge de l’anglès amb l’apropament a les empremtes culturals que va deixar a l’illa de Menorca la presència anglesa al segle XVIII. L’objectiu del curs és que els alumnes, alhora que aprenen anglès, prenguin consciència dels trets culturals que configuren el patrimoni menorquí.

Mitjançant aquest conveni, la UIB organitzarà el curs, el Consell Insular de Mallorca el financarà i INJOVE en farà la difusió.

Documents relacionats

Data de publicació: 18/01/2011