La Setmana de la Ciència i la Tecnologia a l'IMEDEA (CSIC-UIB)

L’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB) ofereix les seves activitats cientificodivulgatives per a l’edició de 2015 de la Setmana de la Ciència i la Tecnologia. Seguint la dinàmica de les edicions anteriors, l’oferta d’activitats es prolongarà al llarg del curs 2015-16.

A través de la seva Unitat de Comunicació i Cultura Científica i amb el suport de la vicepresidència adjunta de Cultura Científica del CSIC i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), l’IMEDEA (CSIC-UIB) manté el programa d’activitats divulgatives, i contribueix així a la difusió del coneixement científic entre els ciutadans de les Illes Balears. «Grans, petits, estudiants i tothom amb un mínim de curiositat per la ciència gaudiran dels tallers i visites al nostre institut de recerca i a l’Estació Costanera del Far del Cap de les Salines», remarca la professora Beatriz Morales, directora del centre.

Amb el propòsit d’obrir la ciència feta a les Illes Balears a tota la ciutadania, l’IMEDEA (CSIC-UIB) convida tota la societat a consultar el programa d’activitats i a reservar les places al més aviat possible per a aquells tallers o visites que puguin resultar d’interès. Per a més informació, podeu contactar amb Natalia Martín Antorán, coordinadora de les activitats i de la Unitat de Comunicació i Cultura Científica de l’IMEDEA (CSIC-UIB).

Setmana de la Ciència i la Tecnologia

La Setmana de la Ciència i la Tecnologia és l’esdeveniment més gran de promoció social de la ciència i la tecnologia de caràcter anual que té per objectiu fomentar la cultura científica entre la societat, i estimular les vocacions dels joves d’avui, que seran els científics de demà. La Setmana de la Ciència i la Tecnologia és un esdeveniment promogut i patrocinat per la FECYT. Podeu veure totes les activitats que s’organitzen a totes les comunitats autònomes a la web de la Setmana de la Ciència i la Tecnologia del CSIC.  

Data de publicació: 11/11/2015