La SEEC i la UIB reafirmen el seu compromís amb els estudis d'humanitats

El senyor Jesús de la Villa, president de la Societat Espanyola d’Estudis Clàssics (SEEC), i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni marc per consolidar i potenciar la col·laboració entre ambdues institucions. Així s’aposta per desenvolupar l’intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, formació d'estudiants, divulgació  i investigació. L’acte ha tingut lloc aquest dilluns, 26 de juny, a Son Lledó.

L’acord signat servirà per potenciar la presència de la cultura clàssica a la UIB així com intensificar la innovació i transferència del coneixement en l'àmbit dels estudis d'humanitats. A més, la SEEC també posa a disposició de la UIB l’estructura organitzativa, els mitjans i l’experiència amb què compta.

La primera activitat que es realitzarà en el marc d’aquest conveni serà el Seminari Nietzsche i l’Antiguitat, que tindrà lloc el 30 de juny a Sa Riera i que ha estat organitzat per la Secció Balear de la SEEC. En aquest sentit, el conveni també pretén reforçar els cursos de Pensament i Cultura Clàssica a les diferents illes i l'Aula d'Humanitats.

A l’acte també hi ha assistit el doctor Francesc Casadesús, president de la Secció Balear de la Societat Espanyola d’Estudis Clàssics i professor del Departament de Filosofia i Treball Social de la Universitat de les Illes Balears (UIB). 

Data de publicació: 26/06/2017