La Residència de la UIB obre el termini d'inscripció per al curs 2022-23

Ofereix 97 habitacions individuals, amb tarifes d’allotjament de cinc dies o set dies a la setmana  

La Residència d'Estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ja té obert el termini d'inscripcions per al curs 2022-23. S'hi ofereixen 97 habitacions individuals amb bany complet a partir de 577,80 euros al mes.

El protocol de prioritat que regula el procés d'assignació de places és el següent: renovació de plaça de residents; accés de germans o germanes de residents actuals; estudiants procedents de Formentera, Eivissa i Menorca, i finalment la resta de sol·licituds. En cas de no haver-hi places suficients, la llista d'admesos s'ordenarà segons la qualificació de PBAU + batxillerat.

 
Les tarifes bàsiques es poden complementar amb les opcions de mitja pensió, a elecció entre esmorzar o sopar, o de pensió completa. Totes les modalitats d'allotjament inclouen un desdejuni complet, servei de neteja un dia a la setmana, calefacció, xarxa Wi-Fi, accés lliure a les instal·lacions esportives de CampusEsport i serveis d'electricitat, aigua i seguretat.

L’alumnat que vulgui fer la inscripció per al curs complet pot elegir entre diferents opcions de neteja i menjador. Pel que fa a l’opció d’allotjament de cinc dies a la setmana, només està disponible per l’alumnat amb residència a Mallorca.

La llista de tarifes per al nou curs acadèmic es pot consultar al web de la Residència de la UIB i el formulari de sol·licitud de plaça està disponible aquí.

Un servei complet
 
La Residència de la UIB també posa a disposició dels residents diverses zones comunes i serveis addicionals, com són tres sales d’estudi, una bugaderia d’autoservei, dues sales d’esbarjo i màquines expenedores.
 
A més, al campus universitari hi ha una farmàcia, servei mèdic, biblioteques, caixers automàtics o serveis de reprografia, entre altres. Tots aquests serveis es complementen amb la connectivitat del campus universitari: la Residència de la UIB es troba a quinze minuts de Palma en bus o metro. 

Data de publicació: 28/06/2022