La International Summer Senior University dedica la VII edició al recurs de l'aigua a Mallorca

A journey through the water in Majorca aplegarà 30 participants de 13 universitats d’Escòcia, Anglaterra, Alemanya, Polònia, Turquia i Espanya

La International Summer Senior University (Universitat Internacional d'Estiu per a Majors) és un programa de formació organitzat per la Universitat de les Illes Balears dirigit per la doctora Carmen Orte, que s’adreça als alumnes de programes universitaris per a gent gran, persones més grans de 50 anys, de diferents Estats europeus. Atès el caràcter internacional, la llengua vehicular és l'anglès, i cada edició està dedicada a una temàtica diferent. Es tracta d’un programa de convivència i aprenentatge d’una semana de durada, adreçat a fomentar els valors de la interculturalitat entre persones dels diferents països d’Europa.

A journey through the water in Majorca compta amb la participació de 30 alumnes procedents d’universitats d’Escòcia (Universitat de Strathclyde), d’Anglaterra (Universitat de Sheffield), d’Alemanya (Universitat de Wuppertal), de Polònia (Universitat de Lódz), de Turquia i d’Espanya (Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Autònoma de Madrid, Universitat Complutense de Madrid, Universitat de Deusto, Universitat de Navarra, Universitat de La Laguna, Universitat Jaume I i Universitat d'Alacant).

Inauguració

Dia: dilluns, 8 de setembre
Hora: 17.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració de la setena edició de la International Summer Senior University amb el títol A journey through the water in Majorca, que entre els dies 7 i 13 de setembre dedicarà tota la seva activitat al recurs de l’aigua a Mallorca.

La senyora Montserrat Jaén, directora general de Turisme del Govern de les Illes Balears, impartirà la lliçó inaugural amb el títol Water as driving force of tourism in the Balearic Islands: different perspectives and future.

Documents relacionats

Data de publicació: 05/09/2014