La IV Setmana Saludable arriba a la UIB

La Universitat promou els estils de vida saludables a través d'un programa d'activitats i tallers del 27 al 31 de març

Tindrà lloc a la UIB la IV Setmana Saludable, en el marc de la qual es duran a terme nombroses activitats de promoció d'estils de vida saludables dirigides als membres de la comunitat universitària. Aquesta setmana l'organitza l'Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible del Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable.

Del 27 al 31 de març de 2017 el campus de la UIB acollirà activitats com ara proves d'avaluació de la condició física, proves de detecció ràpida del VIH, tallers d'elaboració de pa i de cuina per a infants, taules informatives sobre sexualitat, donació de sang, berenars saludables i una degustació de productes al mercat ecològic de la UIB. A més, durant aquests dies l'accés a les instal·lacions de CampusEsport serà gratuït i els restaurants del campus oferiran menús de dieta mediterrània.

Final del I Concurs TaperXef UIB

En el marc de la IV Setmana Saludable, el dimarts 28 de març a les 17 hores tindrà lloc la final del I Concurs TaperXef UIB, a l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears. Hi participaran els sis finalistes, que cuinaran les seves receptes davant el jurat i el públic.

Data de l'esdeveniment: 27/03/2017

Data de publicació: 22/03/2017