La Fundació iBit i la UIB presenten els estudis "Programari Bit" i "Pimes en xarxa" dins la col·lecció iBitàcoles

Dia: dimarts, 22 de març de 2011
Hora: 12 hores
Lloc: sala de premsa de la Conselleria d'Economia i Hisenda

La Fundació iBit i la Universitat de les Illes Balears presenten els volums 9 i 10 de la col·lecció iBitàcoles, Programari Bit i Pimes en xarxa. L'acte comptarà amb les intervencions de la consellera d'Innovació, Interior i Justícia, Pilar Costa, i el director del Centre de Recerca Econòmica (UIB-Sa Nostra), Antoni Riera.

El volum 9, Programari Bit. Solucions de programari lliure per a les pimes, pretén servir com a porta d'entrada al món del programari lliure per a les petites i mitjanes empreses. L'objectiu és donar a conèixer les diferents solucions de programari lliure que hi ha a l'actualitat i que poden ser adequades a les necessitats actuals de les petites i mitjanes empreses.

El volum 10, Pimes en xarxa. Guia del treball en xarxa, pretén apropar una metodologia fonamentada en el treball en xarxa perquè les petites i mitjanes empreses puguin col·laborar de forma més eficient en el desenvolupament de projectes.

La col·lecció iBitàcoles, editada per l'Observatori Balear de la Societat de la Informació de la Fundació iBit, pretén divulgar el coneixement sobre els usos de les tecnologies de la informació i la comunicació i sobre la manera com es dibuixa el camí cap a la societat de la informació i el coneixement en diferents sectors i àmbits socials.

Aquestes dues publicacions han comptat amb el suport del Plan Avanza del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç i la Conselleria d'Innovació, Interior i Justícia del Govern de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/03/2011

Data de publicació: 21/03/2011