La Fundació Gadeso i l'Institut de Ciències de l'Educació de la UIB presenten les Jornades Els reptes de les polítiques de Benestar en una societat de canvi

Dia: dimarts, 17 de març
Hora: 11 h
Lloc: Cambra de Comerç de Palma

El president de la Fundació Gadeso, Antoni Tarabini, el director de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UIB, Lluís Ballester, i el president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Joan Gual de Torrella, presentaran les jornades Els reptes de les polítiques de benestar en una societat en canvi. Aquestes jornades estan patrocinades per la Conselleria de Presidència, la Conselleria d'Afers Socials i Sa Nostra.

L'objectiu d'aquestes jornades és analitzar les polítiques públiques que s'han de desenvolupar en l'actualitat, quan la societat i l'economia es troben en un moment de canvi, en grans àrees: habitatge i reordenació urbana; família; exclusió social; sanitat i dependència. Per a això, la Fundació Gadeso ha convidat, entre altres, ponents de totes les illes Balears, experts en aquests temes i coneixedors de la realitat local, que podran plantejar solucions realistes adaptades a la situació dels habitants de les Balears.

Les jornades es desenvoluparan en 4 sessions, els dies 20 i 21 de març i els dies 3 i 4 d'abril. L'objectiu és plantejar un document amb propostes de polítiques.

Documents relacionats

Data de publicació: 17/03/2009