La Facultat de Turisme i l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears col·laboren en l'organització del cicle Els Contractes en el Sector Turístic: Una visió pràctica

Les sessions del cicle tindran lloc els dies 26 d’abril i 3 i 10 de maig de 2013 

Inauguració
Dia: divendres, 26 d’abril de 2013
Hora: 11.15 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma 
 

La Facultat de Turisme de la Universitat de les Illes Balears i l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears col·laboren en l’organització de la tercera edició del cicle de conferències Els Contractes en el Sector Turístic: Una visió pràctica, en el qual intervindran professionals amb una destacada trajectòria en el món del turisme per analitzar els aspectes contractuals i legals als quals cal fer front en el dia a dia de l’activitat turística. 

El cicle tractarà temes com ara la comercialització de sensacions, el màrqueting en línia, la creació d’empreses, el risc reputacional i la protecció del consumidor en el sector aeri. Aquesta activitat està dirigida als alumnes del grau de Turisme de la UIB i al públic en general interessat en el sector turístic. El cicle el coordina el professor del Departament de Dret Privat de la UIB doctor Juan Franch.

Inauguració

A la inauguració hi intervindran el director de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, senyor José Luis Mateo; el degà de la Facultat de Turisme, doctor Bartomeu Deyà; i el vicerector de Professorat i Postgrau i Rector per substitució reglamentària, doctor Jaume Carot.

Primera sessió

En el marc de la primera sessió el conseller delegat i soci fundador d’HOSPES, senyor Antonio Pérez Navarro, impartirà la conferència «La comercialització de sensacions: repte o necessitat per a l’empresari hoteler».

A continuació, tindrà lloc la taula rodona «El consumidor davant el màrqueting en línia: problemes més grans i menys protecció?», en la qual intervindran el senyor Marco Taboas, soci de Promo-Turismo; el senyor Francisco Ribas, inspector de turisme de la CAIB; i el senyor Jesús Cuartero, president de la Junta Arbitral de Consum de les Illes Balears. La moderarà la gerent de la Federació Hotelera de Mallorca, senyora Inmaculada de Benito. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/04/2013

Data de publicació: 25/04/2013