La Facultat de Medicina amplia a 69 el nombre de places de primer curs per al curs 2023-24

L'ampliació suposa una aportació del Ministeri de Sanitat de 934.147 euros 

El Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut ha aprovat avui a la reunió celebrada a Palma la distribució dels fons per incrementar les places del grau de Medicina i per a la formació continuada dels professionals sanitaris. En total, seran 648 places de Medicina finançades pel Ministeri a tot Espanya, tenint en compte que cada una suposa una inversió de 39.655 euros de quantia addicional per plaça.

Aquesta decisió suposa l'ampliació de nou places noves de primer curs a la Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears amb una aportació del Ministeri de 934.147 euros. D'aquesta manera, el curs 2023-24, el nombre de places d'accés a la Facultat de de Medicina de la UIB serà de 69 en comptes de les 60 actuals.

El futur dels estudis de Ciències de la Salut, l’acreditació i la contractació del professorat i les figures contractuals amb vinculació sanitària han centrat la jornada organitzada per la Facultat de Medicina de la UIB i la Direcció General de Política Universitària i Recerca amb el títol «El futur de les facultats de Medicina». 

Data de publicació: 17/03/2023