La Facultat de Filosofia i Lletres premia els millors treballs de fi de grau

La UIB reconeix l’excel·lència acadèmica de vuit dels alumnes que finalitzaren els estudis el curs 2022-23 

La Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de les Illes Balears ha lliurat els premis als millors treballs de fi de grau del curs 2022-23.

Els alumnes premiats són:

  • Estudis Anglesos: Maria Victòria Rodríguez Lázaro, pel treball «The Expansion and Variation of Clausal Multiple Negation across Asian Englishes».
  • Filosofia: Victoria Weronika Grygorczuk, pel treball «La teoría de la imagen en fenomenología: entre el realismo y el idealismo».
  • Geografia: Clara Pastor Nieto, pel treball «L’opinió de la població sobre l’ús de l’aigua regenerada a l’illa de Mallorca».
  • Història: José Martínez Rigo, pel treball «Vents de canvi: El PCE a les Illes Balears durant la transició (1973-1982)».
  • Història de l’Art: Enric Orfila Beltrán, pel treball «La iniciativa ciutadana en la promoció de l’arquitectura religiosa medieval a Ciutat de Mallorca. Proposta de marc historiogràfic i caracterització».
  • Llengua i Literatura Catalanes: Paula Giménez Frau, pel treball «El català dels joves de Mallorca: ús de la llengua a les xarxes socials i anàlisi de la qualitat lingüística».
  • Llengua i Literatura Espanyoles: Bernat Moragues González, pel treball «La vocalización de /b/ en posición implosiva de los grupos consonánticos secundarios bilabial + dental: un estudio diacrónico y diatópico».
  • Treball Social: Esperanza Bauzà Cantallops, pel treball «Revisión sistemática sobre los beneficios del uso de las artes expresivas en el proceso de enfermedad de pacientes en cuidados paliativos pediátricos y sus familias: una mirada desde el trabajo social».

Cada premiat ha rebut un diploma i un xec per valor de 500 euros.

L’acte ha tingut lloc el divendres, 15 de desembre, a l’edifici Ramon Llull del campus universitari, i hi han participat els alumnes premiats, l'equip de direcció de la Facultat i els tutors acadèmics dels treballs. 

Data de publicació: 15/12/2023