La Facultat de Filosofia i Lletres de la UIB i el CEDOC organitzen el cicle d'activitats A l'Hora del Cafè, activitats i propostes culturals

Dia: dimecres, 2 de març de 2011
Hora: 15 hores
Lloc: Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull,
campus universitari, Palma

La Facultat de Filosofia i Lletres de la UIB i el Centre d’Estudis i Documentació Contemporània (CEDOC) organitzen el cicle d’activitats culturals A l’Hora del Cafè, activitats i propostes culturals. Es tracta d’un programa de divulgació cultural que consta de vuit sessions informatives i que té l’objectiu de donar a conèixer alguns projectes culturals engegats des d’aquesta facultat.

En el marc d’aquest cicle i entre d’altres activitats, es projectaran tres documentals en què s’analitzarà el paper de Wikileaks en l’actualitat, els orígens del republicanisme a les Illes Balears i es mostrarà als participants les experiències de recerca etnoarqueològiques dutes a terme a Ghana per un grup d’investigadors de la UIB. També es presentaran algunes publicacions, com el número 94/95 de la revista Estudis Baleàrics: Imatge i turisme i els llibres La ciutat de Mallorca i els segles del gòtic, Image de Mallorca (imatge de Mallorca) i Els estudis i la premsa local al segle XXI.

Així mateix, s’impartiran dues ponències per explicar el funcionament de la biblioteca digital de la UIB i del Servei de Documentació: Deman@: cerques, documentals i préstec interbibliotecari.

El cicle el coordinen el doctor Sebastià Serra, catedràtic d’Història Contemporània de la UIB; les senyores Elisabeth Ripoll i Lourdes Melis, becàries UIB-IEB; i el doctor Antoni Vives, responsable del programa Campus Obert. Totes les sessions es faran en dimecres, a les 15 hores, a l’Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull, del 2 de març al 20 d’abril de 2011. L’activitat és lliure i gratuïta.

Data de publicació: 02/03/2011