La Facultat de Dret de la UIB participarà en la negociació del Pacte mundial sobre la migració

La professora Valentina Milano participarà a les trobades en representació de la UIB 

L’Organització de les Nacions Unides (ONU) ha acceptat la candidatura de la Facultat de Dret de la Universitat de les Illes Balears per participar, com a organització acadèmica, en la negociació del futur Pacte mundial sobre la migració. La doctora Valentina Milano, professora de Dret Internacional Públic de la Facultat de Dret de la UIB, participarà en les trobades amb els representants dels Estats membres i funcionaris de l’ONU a Vienna, Ginebra i Nova York, on es podran formular recomanacions sobre el contingut d’aquest tractat en matèria de drets humans i migracions.

La UIB participarà en el procés juntament amb unes trenta universitats de tot el món, entre les quals n’hi ha de britàniques, suïsses, austríaques, italianes, nord-americanes, mexicanes, turques i australianes.

La doctora Milano, que va ser funcionària de l’ONU especialitzada en drets humans, ja havia participat també, en representació de la Facultat de Dret, a la Setena Conferència de les Parts en la Convenció de les Nacions Unides contra la Delinqüència Organitzada Transnacional.

Notícia relacionada

Data de publicació: 16/05/2017