La Facultat d'Economia i Empresa de la UIB organitza la VIII Setmana de l'Emprenedor i l'Empresa

Es farà un homenatge pòstum als senyors Miquel Lladó i Bernat Oliver i un reconeixement a la trajectòria empresarial de l'empresari vinícola Josep Lluís Roses Ferrer

Inauguració
Dia:
dimarts, 24 d'abril de 2012
Hora:
12.30 hores
Lloc:
sala d'actes de l'edifici Gaspar M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

La Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears organitza la vuitena edició de la Setmana de l'Emprenedor i l'Empresa, que tindrà lloc del 24 al 26 d'abril i el 4 de maig de 2012. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar, des d’un vessant pràctic, l’esperit emprenedor i donar a conèixer l’autoocupació com una sortida professional.

L’activitat va dirigida a estudiants, empresaris i totes aquelles persones que tinguin inquietuds empresarials o vulguin posar en marxa el seu projecte empresarial. Els assistents es podran formar en la cultura emprenedora, informar-se sobre la manera de crear una empresa o rebre suport per conèixer les institucions que poden donar assessorament a l’hora de crear una empresa.

En el marc de la VIII Setmana de l'Emprenedor i l'Empresa es duran a terme els homenatges pòstums als empresaris Miquel Lladó i Bernat Oliver, i un reconeixement a la trajectòria empresarial de l'empresari vinícola Josep Lluís Roses Ferrer, de Bodegas J. L. Ferrer.

La VIII Setmana de l'Emprenedor i l'Empresa compta amb la col·laboració de la Vicepresidència Econòmica, de Promoció Empresarial i d'Ocupació del Govern de les Illes Balears, la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, Bancaja, l'Associació de Joves Empresaris de Balears, la Cambra de Comerç, la Societat de Garantia Recíproca ISBA, Palma Activa, i el ParcBIT.

Documents relacionats

  • TVE

         Informatiu Balear ->> notícia minut <00.07.42>

Data de l'esdeveniment: 24/04/2012

Data de publicació: 20/04/2012