La FUEIB organitza la Conferència Internacional Hacia un Turismo Sostenible dins el marc del projecte europeu SusTEn Mechanism

Luigi Cabrini, director del Departament de Desenvolupament Sostenible de l’Organització Mundial del Turisme, participarà en la jornada 

En el programa SusTEn Mechanism hi participen diferents institucions de França, Itàlia, Grècia, Eslovènia i Espanya

Conferència Internacional: Hacia un Turismo Sostenible
Dia: dilluns, 17 de setembre de 2012
Hora: 10 hores – 18 hores

Seminari de Formació: d’Emprenedoria en Turisme Sostenible
Dia: dijous, 13 de setembre de 2012
Hora: 9.45 hores – 19.30 hores

Organització: Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB)
Projecte europeu SusTEn Mechanism
Lloc: sala d’actes de l’edifici Sa Riera
C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, 2a
Palma

Per dilluns que ve, 17 de setembre, la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) de la Universitat de les Illes Balears ha organitzat la Conferència Internacional Hacia un Turismo Sostenible - Creando economías regionales vibrantes a través de la innovación y la emprendeduría, dins el marc del programa europeu SusTEn Mechanism (Mecanisme d’Emprenedoria en Turisme Sostenible), en el qual participa la FUEIB a les Illes Balears.

A la Conferència hi participaran empresaris, agents socials i experts en turisme sostenible. Entre d’altres, cal destacar la intervenció de Luigi Cabrini, director del Departament de Desenvolupament Sostenible de l’Organització Mundial del Turisme.

Per a aquests dies (13/9/2012) la FUEIB també organitza el Seminari de Formació d’Emprenedoria en Turisme Sostenible, dirigit a emprenedors i empresaris, en què es tractaran casos pràctics per tirar endavant iniciatives dins el sector turístic orientades de manera sostenible i tallers per a la creació de noves empreses. Amb aquestes reunions es tanquen les activitats del projecte europeu SusTEn Mechanism.

Per tal d’impulsar el turisme sostenible com a base del desenvolupament socioeconòmic regional, el projecte SusTEn Mechanism promou la gestió integrada i sostenible dels recursos naturals i la preservació del patrimoni cultural i regional. El projecte destaca el paper fonamental dels diferents sectors implicats i l’interès d’establir conjuntament i activament xarxes internacionals.

Finançat pel programa MED de la UE, el projecte, en el qual treballen diferents institucions de França, Itàlia, Grècia, Eslovènia i Espanya, està dissenyat especialment per respondre a les necessitats específiques del grup de territoris de la conca mediterrània que hi participen.

Data de l'esdeveniment: 13/09/2012

Data de publicació: 12/09/2012