La FUEIB organitza dos seminaris de difusió i formació en el processos d'innovació i internacionalització de les PIME

Els seminaris s’adrecen a facilitadors, emprenedors i empresaris 

Dia: dilluns, 25 de febrer de 2013
Hora: de 9.30 a 13.30 hores i de 15.30 a 20 hores
Lloc: edifici Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, 2n pis, Palma 

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) organitza el proper dilluns, dia 25 de febrer, dos nous seminaris en el marc del projecte europeu 2Ins ClustersLa importància del procés d’internacionalització de les PIME (de 9.30 a 13.30 hores) i Seminari de formació per facilitar els processos d’innovació i internacionalització de les PIME (de 15.30 a 20 hores). Els seminaris, en què intervindran reconeguts especialistes, s’adrecen a facilitadors, emprenedors i empresaris que estiguin interessats a conèixer, difondre i promoure la innovació i la internacionalització de les PIME.

Ambdós seminaris formen part del cicle de jornades de difusió i formació del projecte europeu 2Ins Clusters (clústers de suport als processos d’innovació i internacionalització de les PIME), finançat pel programa MED de la Unió Europea i en el qual, juntament amb la FUEIB, participen nou institucions d’Itàlia, Grècia, França, Eslovènia i Malta. El projecte està dissenyat especialment per respondre a les necessitats específiques del grup de territoris de la conca mediterrània que hi participen.

2Ins Clusters aposta per la innovació i la internacionalització com a factors crítics per al desenvolupament sostenible de les regions i la competitivitat de les PIME regionals. Per impulsar aquest procés creu necessària la implicació de les entitats i les associacions locals.

Els grups que integren 2Ins Clusters treballen conjuntament en el disseny d’una estructura de coordinació transnacional que promogui la creació de clústers territorials i plataformes de col·laboració entre els diferents actors regionals del sector productiu. L’objectiu és establir estratègies comunes que contribueixin a millorar la competitivitat de les empreses i donar suport al procés d’internacionalització i innovació de les PIME. El projecte es construeix sobre la idea d’afavorir un desenvolupament sostenible i impulsar l’esperit emprenedor. 

Ambdós seminaris són gratuïts. Per assistir-hi s’ha d’emplenar un formulari d’inscripció abans del 23 de febrer de 2013.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 25/02/2013

Data de publicació: 21/02/2013