La FUEIB i ENOVAM llancen la segona edició de la beca de gestió i optimització energètica per als alumnes del Màster en Enginyeria Industrial (MEIN) de la UIB

La beca inclou el cost complet de la matrícula del màster i la incorporació al departament tècnic d’ENOVAM per fer-hi pràctiques remunerades 

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), amb la col·laboració d’ENOVAM, han presentat avui la segona edició de la beca de gestió i optimització energètica (beca ENOVAM), amb la finalitat de contribuir a l'excel·lència en la formació de joves, dotar-los d'un grau de qualificació elevat, apostar pel seu talent, i enfocar la seva carrera professional envers el sector energètic.

La beca, pionera a la Universitat de les Illes Balears, cobreix el cost complet de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial (MEIN) de la Universitat de les Illes Balears durant el període de realització previst, els anys acadèmics 2019-20 i 2020-21.

A l’acte hi han intervingut el Rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet; el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals de la Universitat de les Illes Balears, Jordi Llabrés; el professor de l’àrea de coneixement de Tecnologia Electrònica i director del MEIN, doctor Eugeni Isern, i els cofundadors de l’empresa d’enginyeria energètica ENOVAM, el senyor Carlos Vidal i el senyor Magí Prats.

La persona beneficiària de la beca també s'incorporarà al departament tècnic d’ENOVAM per fer-hi pràctiques remunerades durant el període de la beca, mitjançant un conveni de cooperació educativa. Per obtenir la beca serà condició imprescindible matricular-se al màster.

Les persones interessades han d’emplenar el formulari d’inscripció present en aquest enllaç i adjuntar en format ZIP el currículum, una còpia de l’expedient acadèmic i una còpia de la preinscripció al Màster Universitari en Enginyeria Industrial de la UIB de l’any 2019-20, entre altres documents. La data límit per presentar candidatures a la convocatòria és el 27 de setembre a les 14 hores.

Resolució del comitè de selecció

Un comitè s’encarregarà d’avaluar les propostes presentades. Serà presidit pel vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals de la UIB, o la persona qui delegui, i integrat pel director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), o la persona qui delegui, el director del Màster Universitari en Enginyeria Industrial (MEIN) de la UIB, i un representant d’ENOVAM.

Els criteris de valoració per a l’elecció de les tres persones finalistes es basaran en l’expedient acadèmic i les activitats i l’experiència professional prèvies relacionades amb el sector energètic. També es tindrà en compte l’entrevista personal realitzada amb el comitè. Així mateix, es valoraran altres aspectes d’interès, segons el criteri del comitè.  

Data de publicació: 03/07/2019