La Coral Universitat de les Illes Balears actuarà al Santuari de Lluc en el concert de presentació del segon volum de les obres completes del pare Jaume Palou

Dia: dijous, 17 de març de 2011
Hora: 20.30 h
Lloc: Basílica del Santuari de Lluc

La Coral Universitat de les Illes Balears actuarà juntament amb l’Escolania de Lluc en el concert de presentació del segon volum de les obres completes del pare Jaume Palou Sabater, antic mestre de capella de l’Escolania de Lluc. El concert l’organitzen el Santuari de Lluc i l’Escolania.

Les veus femenines de la Coral Universitat de les Illes Balears, amb l’acompanyament de l’organista Rafel Riera i sota la direcció del mestre Joan Company, interpretaran les Salve Regina que el pare Palou va compondre al llarg de la seva vida. D’aquesta manera clouran l’acte de presentació, en el qual també participaran la Coral dels Antics Blauets de Lluc, dirigida per Vicenç Juan Rubí, i l’Escolania dels Blauets de Lluc, dirigida per Ricard Terradas, amb intervencions i comentaris sobre el pare Palou i la seva obra a càrrec de Ricard Terradas, Rafel Riera i Baltasar Bibiloni.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 17/03/2011

Data de publicació: 16/03/2011