La Coral de la UIB ofereix un concert a Palma (assaig obert) en el qual interpretarà les peces dels concerts de la gira d'estiu per França

Dia: dimarts 29 de juliol de 2008
Hora: 20.30 h
Lloc: Església de Sant Felip Neri, Palma

La Coral Universitat de les Illes Balears oferirà un assaig obert a tot el públic, a l'església de Sant Felip Neri de Palma, en el qual presentarà el programa que interpretaran a la gira que faran per França, a les ciutats de Tolosa i Prada, del 6 a l'11 d'agost.

La gira d'estiu de la Coral Universitat de les Illes Balears

La Coral Universitat de les Illes Balears, seguint amb la tradicional gira d'estiu d'aquests darrers anys, actuarà a França del 6 a l'11 d'agost.

El dijous, 7 d'agost de 2008, actuaran a Tolosa, seu de l'Euroregió, que presideix el president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich. El concert serà a les 20.30 hores a la Càtedra Saint-Étienne.

Així mateix, la Coral de la UIB actuarà en el 57è Festival Pau Casals de Prada, dirigida en aquesta ocasió pel mestre polonès Krzysztof Penderecki. Interpretaran algunes peces d'aquest reconegut compositor i algunes altres de compositors de les Illes Balears.

Durant els darrers estius la Coral ha ofert actuacions a Berlín, Weimar, Leipzig, Dresden, Praga, Marienbad, Salzburg, Linz, Viena, etc.

Documents relacionats

Data de publicació: 29/07/2008