La Conselleria de Presidència i la UIB presenten el "Diccionari d'agricultura", elaborat pel Gabinet de Terminologia de la Universitat

Dia: dijous, 24 de març de 2011
Hora: 10 hores
Lloc: Espai Illes,
plaça de Santa Eulàlia, 7, Palma

Tindrà lloc la presentació del Diccionari d’agricultura, elaborat pel Gabinet de Terminologia del Servei Lingüístic de la UIB. El presentaran el senyor Fernando Pozuelo, director general de Coordinació d’Agricultura i Pesca de la Conselleria d’Agricultura i Pesca, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB. També hi assistiran la senyora Cristina Robles, tècnica del Gabinet de Terminologia, i el doctor Ramon Bassa, director del Servei Lingüístic de la UIB.

El Diccionari d’agricultura conté 1.893 termes catalans (i les equivalències al castellà, sempre que ha estat possible) relacionats amb el medi rural; les tècniques i els sistemes de conreu; eines i màquines; la fitopatologia; les adversitats climàtiques i els accidents dels cultius; i la biologia, fisiologia i química aplicades.

El Diccionari d’agricultura s’ha dut a terme arran d’un conveni signat entre l’Àrea d’Agricultura i Pesca de la Conselleria de Presidència i la UIB per elaborar el Diccionari d’agricultura, el Diccionari de ramaderia i el Diccionari de pesca.

Documents relacionats

Data de publicació: 24/03/2011