La Conselleria d'Educació i Formació Professional, la Fundació Guillem Cifre de Colonya i la UIB renoven per quatre anys més el compromís per editar l'Anuari de l'Educació

El doctor Martí X. March, conseller d’Educació i Formació Professional; el senyor Josep Antoni Cifre, president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, de la Caixa d’Estalvis de Pollença, i el doctor Víctor Homar, vicerector de Política Científica i Investigació de la Universitat de les Illes Balears, han signat la renovació d’un conveni de col·laboració per a l’edició de l’Anuari de l’Educació de les Illes Balears per als pròxims 4 anys.

Amb aquest acord, la Conselleria es compromet a aportar dades i informació per dur a terme anàlisis i estudis relacionats amb l'ensenyament, especialment el no universitari, i la Universitat es compromet a permetre que la Conselleria pugui utilitzar aquests estudis per implantar aspectes d'innovació i introduir millores en l'àmbit de l'educació. La Fundació Guillem Cifre de Colonya, per part seva, hi col·labora econòmicament, i referma el vincle i lideratge amb l’Anuari, que començà fa desset anys.

El director de l'Anuari de l'Educació és el doctor Joan Amer, professor de la UIB i membre del Grup d'Investigació i de Formació Educativa i Social (GIFES). En aquest moments, treballen en la divuitena edició de l’Anuari de l’Educació de les Illes Balears, que tenen previst presentar a final d’any.

Data de publicació: 26/07/2021