La Comissió Electoral proclama la doctora Montserrat Casas candidata a Rector de la Universitat de les Illes Balears

Les eleccions tindran lloc el 23 de març de 2011 en una única volta

La Comissió Electoral ha proclamat la doctora Montserrat Casas Ametller, catedràtica de Física Atòmica, Molecular i Nuclear, candidata a Rector de la Universitat de les Illes Balears. La doctora Casas ha estat l'única que ha presentat candidatura a les eleccions a Rector de la UIB.

Les eleccions a Rector de la UIB tindran lloc el pròxim 23 de març de 2011. Tal com estableix el punt 20.2 de l'Acord normatiu 9581/2010, de 21 d'octubre, pel qual s'estableix el procediment d’elecció del Rector de la Universitat de les Illes Balears (FOU extraordinari núm. 338, de 28 d’octubre), en el cas d’una sola candidatura, únicament es farà la primera volta.

La comunitat universitària ha d'elegir el Rector entre els funcionaris en actiu del cos de catedràtics d'universitat que prestin serveis a la Universitat de les Illes Balears, mitjançant elecció directa i sufragi universal, lliure i secret.

Campanya electoral

La campanya electoral començarà demà, dimarts, 8 de març de 2011, i finalitzarà 24 hores abans del dia de l'elecció en primera volta (23 de març de 2011). El dia 22 de març serà la jornada de reflexió.

La Comissió Electoral posarà a l'abast de la candidata: espai al servidor web, enllaç a la web dels candidats, accés a llistes de correu electrònic, espais necessaris per poder-hi fer actes electorals, així com suport administratiu i econòmic.

Documents relacionats

Data de publicació: 07/03/2011