La Comissió Electoral proclama com a candidats al càrrec de Rector de la UIB el doctor Rafel Crespí i el doctor Llorenç Huguet

Les eleccions tindran lloc el 24 de maig en una única volta 

La Comissió Electoral ha proclamat com a candidats al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears el doctor Rafel Crespí Cladera, catedràtic d'universitat d'Organització d'Empreses; i el doctor Llorenç Huguet Rotger, catedràtic d’universitat de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial. 

Les eleccions al càrrec de Rector de la UIB tindran lloc el pròxim 24 de maig de 2017. La comunitat universitària ha d'elegir el Rector entre els funcionaris en actiu del cos de catedràtics d'universitat que prestin serveis a la Universitat de les Illes Balears, mitjançant elecció directa i sufragi universal, lliure i secret.

Campanya electoral

La campanya electoral començarà demà, dimarts, 9 de maig de 2017, i finalitzarà el dimarts 23 de maig.

La Comissió Electoral posarà a l'abast de les candidatures: espai al servidor web, enllaç a la web dels candidats, accés a llistes de correu electrònic, espais necessaris per poder-hi fer actes electorals, així com suport administratiu i econòmic. 

Rectora en funcions

Durant la campanya electoral, la doctora Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, assumirà les funcions del Rector.  

Data de publicació: 08/05/2017