La Comissió Electoral proclama com a candidats al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears el doctor Llorenç Huguet Rotger i el doctor Antoni Riera Font

Les eleccions tindran lloc el 22 de maig de 2013 en una única volta 

CanalUIB 

La Comissió Electoral ha proclamat com a candidats al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears el doctor Llorenç Huguet Rotger, catedràtic d’universitat de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial; i el doctor Antoni Riera Font, catedràtic d’universitat d’Economia Aplicada.

Les eleccions al càrrec de Rector de la UIB tindran lloc el pròxim 22 de maig de 2013. La comunitat universitària ha d'elegir el Rector entre els funcionaris en actiu del cos de catedràtics d'universitat que prestin serveis a la Universitat de les Illes Balears, mitjançant elecció directa i sufragi universal, lliure i secret.

Campanya electoral

La campanya electoral començarà demà, dimarts, 7 de maig de 2013, i finalitzarà el dilluns dia 20 de maig de 2013. El dia 21 de maig serà la jornada de reflexió.

La Comissió Electoral posarà a l'abast de les candidatures: espai al servidor web, enllaç a la web dels candidats, accés a llistes de correu electrònic, espais necessaris per poder-hi fer actes electorals, així com suport administratiu i econòmic. 

Documents relacionats

  • IB3 Televisió

            [1,2,3,4,5]

  • TVE

           Informatiu Balear ->> notícia minut <00.11.02>

Data de publicació: 06/05/2013