La Bona Vida: Taller de cuina en viu amb Margalida Coll, de Miceli

Dins el cicle La Bona Vida, encara sou a temps de participar en un taller per aprendre bona cuina d’una manera saludable, que consisteix a elaborar i tastar diferents plats. A més a més, al taller es presentaran i es tastaran tres vins de l’associació Petits Cellers de les Illes Balears, a càrrec de l’enòloga Mar Jordi.

Impartirà el curs Margalida Coll, cuinera vocacional i fruit de la primera promoció de cuiners de l’Escola d’Hoteleria de la UIB. Ha aportat i après en restaurants com Cavall Bernat, Can Quet, Cas Puers i Can Penya. El 2004 es fa càrrec del Departament de Restauració d’Amadip.esment i dels seus restaurants. El 2012 inaugura el Restaurant Miceli.

Els curs és obert a qualsevol persona interessada. Tindrà lloc els dies 10 i 11 de juny, de 18 a 21 hores.

Data de publicació: 20/05/2014