L'Organització Mundial del Turisme de Nacions Unides selecciona la Facultat de Turisme de la UIB per assessorar el Higher Hotel Institute de Xipre

Els professors de la UIB revisaran el model turístic xipriota i el currículum dels estudis de turisme del HHIC

La Facultat de Turisme de la UIB, a petició de l’Organització Mundial del Turisme  de Nacions Unides (OMT) i del govern xipriota, assessora el Higher Hotel Institute de Xipre (HHIC), en el desenvolupament del seu model turístic i educatiu.

L’elecció de la Facultat de Turisme de la UIB, va ser motivada per la seva projecció internacional i pel fet d’estar distinguida amb la certificació Tourism Education Quality (TEDQUAL), modalitat d'assegurament de la qualitat creada per l’OMT.

Des de 2002 la Facultat de Turisme de la UIB disposa de la certificació TEDQUAL. Només quatre universitats espanyoles tenen aquesta acreditació de qualitat.

El projecte d’assessorament va començar al mes de setembre. Durant un any, la Facultat de Turisme de la UIB, juntament amb la Universitat de Surrey, del Regne Unit,  i la universitat francesa de La Rochelle, revisaran el currículum dels estudis de turisme de Xipre i el model de desenvolupament turístic d’aquest país. Així mateix, els professors de  turisme  del HHIC rebran entrenament (coaching) i se seguirà la implantació dels canvis curriculars.

L’equip d’assessors de la Facultat de Turisme de la UIB està format pel degà de la Facultat, doctor Marco Robledo Camacho, els vicedegans, doctor Julio Batle i doctora Teresa Palmer, i el secretari de la Facultat, doctor Miquel Seguí.

Documents relacionats

Data de publicació: 11/03/2011