L'OTRI impulsa una jornada per analitzar el paper de les patents en la recerca

La II Jornada sobre Novetats en la Llei de Patents tindrà lloc el 28 de juny  

Dia: dimecres, 28 de juny de 2017
Hora: de les 10 a les 13 hores i de les 15.30 a les 17 hores
Lloc: edifici Antoni M. Alcover i Sureda i edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

L'Oficina de Transferència de Resultats de la Investigació (OTRI) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, amb el suport del Vicerectorat d'Innovació i Relacions Institucionals, la xarxa Enterprise Europe Network (EEN) i l'Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM), organitza la II Jornada sobre Novetats en la Llei de Patents: El paper de les patents en la recerca, que tindrà lloc el dimecres 28 de juny de 2017 a l'edifici Antoni M. Alcover i Sureda.

Aquesta jornada és el segon esdeveniment que l’OTRI organitza enguany amb la finalitat d’explicar la importància que té l’estat de la tècnica per a la recerca, i de transmetre les principals novetats quant a la regulació jurídica de les patents, atès que l’1 d’abril de 2017 entrà en vigor la nova Llei de patents i models d’utilitat.

La sessió matinal, de les 10 a les 13 hors, es farà a les aules 3A i 3B de l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda. Hi participarà el senyor Mariano Nieto, de l’OEPM, ponent expert que parlarà sobre la importància i el valor que té per a la recerca l’estat de la tècnica, un examen que pot suposar un estalvi d’esforços i recursos i que determina si existeix una invenció o producte similar a la proposta que es vol patentar. També s’hi presentaran els serveis per al PDI desenvolupats per l’OTRI en el marc de l’EEN, i els assistents tindran la possibilitat de poder celebrar reunions bilaterals amb els membres de l’OEPM.

Un taller pràctic sobre la cerca de patents centrarà la sessió d’horabaixa, que es durà a terme de les 15.30 a les 17 hores a l’aula AB11 de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos. En aquesta sessió es treballaran les principals bases de dades com Espacenet. Es recomana assistir-hi amb un ordinador portàtil.

Aquesta jornada és gratuïta per als interessats i té com a data límit d’inscripció el 26 de juny.  

Data de l'esdeveniment: 28/06/2017

Data de publicació: 22/06/2017