L'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears atorga per segona vegada el distintiu d'excel·lència en la gestió a la Gerència de la UIB

L'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balers (IDI), òrgan del Govern de les Illes Balears encarregat de certificar l'excel·lència en la gestió, ha atorgat el distintiu d'excel·lència a la Gerència de la Universitat de les Illes Balears per segona vegada, segons el model europeu d'excel·lència en la gestió (EFQM).

L'avaluació de l'IDI s'ha centrat en la Gerència de la UIB, és a dir, totes les unitats, els centres i serveis que conformen l'estructura administrativa i tècnica de la Universitat.

Gràcies a haver passat l'avaluació la Universitat de les Illes Balears participarà en el pròxim catàleg d'empreses excel·lents que publica l'IDI.

L'acte de lliurament del Catàleg d'empreses excel·lents 07/08 serà a càrrec de la consellera de Comerç, Indústria i Energia, i tindrà lloc divendres, 1 de febrer, a les 20.30 hores, al Centre Bit Es Raiguer, carrer dels Selleters, 25, Inca.

La Gerència de la UIB recollirà aquest distintiu en nom de tot el personal d'administració i serveis de la UIB.

Data de publicació: 30/01/2008