L'Institut Balear de la Dona i la UIB refermen el seu suport als estudis de gènere

Signatura de dos convenis de col·laboració per al manteniment de la Càtedra d’Estudis de Violència de Gènere i per dur a terme la XX Universitat d’Estiu d’Estudis de Gènere

La directora de l’Institut Balear de la Dona, senyora Rosa Cursach, i el Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament de la XX Universitat d’Estiu d’Estudis de Gènere.

Aquesta edició es titula «Vint anys dempeus: feminisme social i feminisme acadèmic» i tindrà lloc entre els dies 9 i 12 de juliol de 2019. S’hi duran a terme diferents conferències, com, per exemple, «Vint anys de feminisme en línia: de l’Internet 2.0 a les xarxes socials», a càrrec de Montserrat Boix, periodista, llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat de Barcelona, o «Noves perspectives en Dret Penal i Gènere», a càrrec d’Elena Larrauri Pijoan, catedràtica de Dret Penal i Criminologia de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).

Conveni per al manteniment de la Càtedra d’Estudis de Violència de Gènere

A més, ambdues institucions han signat un altre conveni que permet mantenir la Càtedra d’Estudis de Violència de Gènere per a l'any 2019. Es tracta d’una iniciativa sorgida l’any 2006 amb la qual es vol donar suport a la formació de la comunitat universitària de la UIB en qüestions relacionades amb la igualtat real entre dones i homes.

A l’acte també hi han assistit les doctores Esperança Bosch i Victòria Ferrer. 

Data de publicació: 15/04/2019