L'IFISC i l'IMEDEA organitzen el V Simposi sobre Xarxes Ecològiques

Investigadors de l’IFISC i de l’IMEDEA organitzen el V Simposi sobre Xarxes Ecològiques (ECONET) a Palma. Tindrà lloc del 10 al 12 de novembre i reunirà per primera vegada biòlegs i físics teòrics que treballen en la teoria de xarxes o la utilitzen com a enfocament per entendre l'estructura i el funcionament de les comunitats biològiques. ECONET és una oportunitat excel·lent per compartir metodologies i resultats entre aquests dos enfocaments de l'estudi de les xarxes ecològiques i vol ser una plataforma per desenvolupar projectes conjunts en el futur.

Entre les presentacions d'investigadors de tot el món, els ponents principals seran Mercedes Pascual (Universitat de Chicago), Yamir Moreno (Universitat de Saragossa), Shai Pilosof (Universitat Ben-Gurion del Negev), Carlos Melián (Institut Federal Suís de Ciència i Tecnologia Aquàtica) i Anna Eklöf (Universitat de Linköping).

En e marc del simposi, també s'ha organitzat la xerrada informativa sobre els canvis ecològics que experimenten els ecosistemes marins, titulada «Ecosistemas complejos y transiciones críticas en nuestros mares cambiantes», que serà impartida per la investigadora Mercedes Pascual. Tindrà lloc a la sala d'actes del CaixaFòrum de Palma, el dimecres 10 de novembre, a les 19 hores. 

Data de l'esdeveniment: 10/11/2021

Data de publicació: 09/11/2021