L'IFISC convoca les beques d'introducció a la recerca SURF@IFISC 2019

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 31 de març de 2019 

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, UIB-CSIC) convoca, per setè any consecutiu, les beques d'introducció a la recerca per a estudiants de grau. Les beques SURF (Summer Undergraduate Research Fellowships) es convoquen des de 2013 amb l'objectiu d'introduir joves estudiants a la recerca científica i completar la seva formació amb aplicacions pràctiques dels seus coneixements, participant en algun dels set projectes que s'ofereixen en un dels centres capdavanters d’àmbit internacional sobre la recerca en sistemes complexos.

L'IFISC ofereix sis beques SURF, les quals tenen assignada una dedicació de 150 hores, que es realitzaran entre el 15 de juny i el 31 de juliol de 2019. Les tasques de recerca es duran a terme a l’IFISC, sota la supervisió d'un membre de la seva plantilla. Cada beca està dotada amb 600 euros per a estudiants residents a Mallorca i 900 euros per a la resta d'estudiants. Els estudiants de fora de Mallorca podran sol·licitar una ajuda de viatge de 500 euros com a màxim. Per poder accedir a una beca SURF cal tenir superats almenys 120 crèdits ECTS d'un grau oficial i haver obtingut una nota mitjana igual o superior a 7/10. El termini per presentar les sol·licituds acaba el 31 de març de 2019.

Més detalls i formulari d'inscripció a la pàgina de SURF@IFISC: <https://ifisc.uib-csic.es/en/about-ifisc/join-us/surf/surf-2019/> 

Data de publicació: 31/01/2019