L'IFISC (UIB-CSIC) rep els directors de vint centres d¿investigació de tot l'Estat per analitzar l'Àrea de Física del Pla estratègic del CSIC 2010-2013

Dia: divendres, 22 de maig de 2009
Hora: de 10 a 17 hores (pausa a les 10.45 h)
Lloc: edifici dels instituts universitaris,
campus universitari, Palma

A les 10.45 hores el doctor Maximino San Miguel, director de l’IFISC, estarà a disposició dels mitjans de comunicació interessats.

L’IFISC (UIB-CSIC) acull la reunió del claustre de directors de centres de l’Àrea de Ciència i Tecnologies Físiques del CSIC.

La reunió la presidirà el professor Juan José de Damborenea, vicepresident d’investigació del CSIC. Hi assistiran els directors dels 20 centres d’investigació de l’àrea de física del CSIC, així com els membres de la comissió científica. L’eix central de la trobada és presentar i analitzar el Pla estratègic de l’àrea de física dins el Pla estratègic del CSIC 2010-2013.

Alhora tindrà lloc una reunió d'experts en instrumentació espacial, estratègies de computació i instrumentació per al sector mèdic i desenvolupament de sensors. Tots ells són experts dels mateixos centres d’investigació. L’objectiu de la reunió és planificar l'eix estratègic 2010-2013 del CSIC en instrumentació avançada i enginyeria.

Documents relacionats

Data de publicació: 22/05/2009