L'IFISC (UIB-CSIC) dedica les II Jornades d'Òptica Moderna a la celebració del cinquantè aniversari de la invenció del làser

Inauguració
Dia: dilluns, 5 de juliol de 2010
Hora: 11 hores
Lloc: sala de seminaris de l'edifici dels Serveis Cientificotècnics
i instituts universitaris de recerca,
campus universitari, Palma

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC), organisme de recerca mixt entre la UIB i el CSIC, i el grup d'estudiants de l'IFISC-OSA (Optical Society of America) han organitzat la segona edició de les Jornades d'Òptica Moderna, que tindran lloc del 5 al 9 de juliol al campus universitari. Enguany, les jornades estan dedicades a la celebració del cinquantè aniversari de la invenció del làser.

El seminari, que comptarà amb la participació d'una vintena d'estudiants dels àmbits de la física i les enginyeries de la Universitat de les Illes Balears, introduirà els assistents en el camp de l'òptica del segle XXI i els aportarà informació dels temes que són objecte d'investigació de la comunitat científica internacional. Les jornades també facilitaran la comunicació i el debat entre els participants.

Amb motiu de la celebració del cinquantè aniversari de la invenció del làser, les jornades inclouen sessions dedicades a la història, als principis físics del funcionament, a la dinàmica, i a les aplicacions del làser. També hi haurà sessions pràctiques en què els participants tindran l'oportunitat de familiaritzar-se amb aquests dispositius.

Data de l'esdeveniment: 05/07/2010

Data de publicació: 02/07/2010