L'IFISC (CSIC-UIB) reuneix 250 investigadors en el XVIII Congrés de Física Estadística

La  trobada coincideix amb la celebració del 25è aniversari del primer congrés FISES, l’any 1987 

Dia: dijous, 18 d’octubre de 2012
Hora: 9 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Gaspar M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma 

L’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC-UIB) organitza el XVIII Congrés de Física Estadística (FISES 2012), que tindrà lloc del 18 al 20 d’octubre de 2012 i que reunirà dos-cents cinquanta investigadors que treballen en distintes àrees de la física estadística, els sistemes complexos i la dinàmica no linear.

El congrés té com a objectiu ser un marc que permeti establir col·laboracions interdisciplinàries entre grups d’investigadors de procedències diverses i esdevenir un fòrum per a l’intercanvi d’informació que contribueixi a la formació dels joves investigadors espanyols.

Les reunions FISES tenen lloc cada any i mig des de 1987, any en què el primer congrés es va dur a terme a Barcelona. Coincidint amb el congrés a la UIB tindrà lloc la celebració del 25è aniversari de la primera reunió FISES.

Al voltant d’aquesta trobada d’investigadors es va crear, l’any 2001, el Grup Especialitzat de Física Estadística i no Linear (GEFENOL) en el marc de la Reial Societat Espanyola de Física. L’objectiu del GEFENOL és promoure la física estadística i no linear a Espanya i l’intercanvi científic i acadèmic entre els grups que investiguen en aquestes disciplines. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 18/10/2012

Data de publicació: 17/10/2012